Regenboog Schmink
Home Diensten Webwinkel Cursussen Galerie Contact Kinderfeestjes Tarieven
Kinderfeestjes
© Regenboogschmink2024

Schminkfeestje

Een schminkfeestje duurt 2-3 uur en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar (t/m groep 8). De kinderen leren schminken op elkaar/op zichzelf na een korte introductie. Kosten bedragen € 25,00 per kind, met een minimum van 6 kinderen.

Glittertattoo feestje

Een glittertattoo feestje duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar (t/m groep 8). De kinderen leren glittertattoos te zetten met behulp van sjablonen. Kosten bedragen € 27,50 per kind, met een minimum van 6 kinderen.  

Masker feestje

Een masker feestje is geschikt voor kinderen vanaf circa 6 jaar en duurt ongeveer 2 uur, minimum 6 kinderen. Maskers schminken en zelf geschminkt worden €25,00 p.p. Maskers schminken en een glittertattoo (1pp) €25,00 p.p. Maskers schminken, geschminkt worden en een glittertattoo (1pp) €27,50 p.p.  
Schminken, glittertattoos, cursussen, workshops en verkoop
Tegen meerprijs is het mogelijk om een hair extension te zetten tijdens het feestje, keuze uit meerdere extensions (met/zonder kralen en veren e.d.) Natuurlijk kunnen wij ook bij u langskomen op het feestje van de jarige om alle kinderen te voorzien van een geschminkt gezicht en/of een glittertattoo en/of een hair extension. Voor pijzen hiervan zie de tarieven pagina. De feestjes kunnen alleen doorgaan bij minimaal 6 kinderen, bij minder kinderen wordt de prijs voor 6 aangehouden. Bedragen zijn exclusief reiskosten, inclusief materiaalgebruik. Wij werken alleen met professionele en volledig goedgekeurde producten, de schmink die wij gebruiken is op waterbasis en huidvriendelijk.  
Kinderfeestjes